با توجه به محبوبیت خیلی زیاد سرخکن های بدون روغن به دلیل نیاز نداشتن به روغن و سرعت بالا در پخت و حفظ طعم غذا ، افراد زیادی تمایل به استفاده روزانه از این دستگاه دارند ...
ممکنه برای شما هم این سوال به وجود بیاید که اگر سرخکن بدون روغن احتیاج به استفاده از روغن ندارد پس چگونه غذا را میپزد ؟
آیا از اشعه در پخت غذا استفاده میشود ؟ آیا این نحوه پخت می تواند برای بدن مضر باشد ؟
در ادامه این وبلاگ به تمامی سوال ها پاسخ خواهیم داد ...
در واقع سرخکن برخلاف اسمش عمل سرخ شدن رو انجام نمیده ( چرا که سرخ شدن با روغن زیاد انجام میشه ) بلکه کاری که این دستگاه ها انجام می دهند این است که تردی غذای سرخ شده را بدون روغن و چربی ایجاد می کنند و مواد غذایی ظاهری کاملا شبیه مواد غذایی سرخ شده دارد اما در عین حال سالم و بدون چربی است که برای کسانی که قصد رژیم غذایی سالم یا کاهش وزن و بیمارانی که منع استفاده از روغن دارند بسیار کارآمد است ...
طبق تحقیقاتی که در سایت های معتبر جهانی از جمله سازمان غذا و دارو آمریکا ، مرکز سرطان شناسی آمریکا ، مجله هلث لاین انجام شده است ، هیچ نگرانی و ریسکی در رابطه با استفاده از تفلون ثابت نشده و وجود ندارد ...
تفلون سال هاست که در جهان در انواع لوازم خانگی مانند ساندویچ ساز ها ، مولتی کوکرها استفاده می شود و در معرض دمای بالا قرار دارد.
استفاده از این نوع لوازم سال هاست که در بین مردم روایج دارد و استانداردهای لازم را دارا می باشد ...
به طور عمومی تفلون یک ترکیب مناسب و امن برای استفاده در وسایلی است که دمای بالایی را برای کار کردن لازم دارند ...
در رابطه با گرم شدن بیش از اندازه ظرف تفلون و ایجاد گاز سمی که این روزها در فضای مجازی بسیار درباره آن صحبت می شود باید بگوییم طبق اطلاعاتی که در صفحه مجله هلث لاین نوشته شده است ، اگر دمای وارد شده به ظروف تفلون بالای 390 درجه سانتی گراد باشد ، باعث می شود ظرف تفلون بشکند و از آن گاز سمی تولید و آزاد شود که می تواند سلامت انسان را به خطر بیندازد و علائمی شبیه به بیماری آنفولانزا دارد ، که بعد از 12 تا 48 ساعت این علائم از بین می رود ...
همچنین اگر ظرف تفلون در دمای بـــســیـــار بــالــا بیش تر از 4 ساعت مداوم قرار بگیرد ممکن است که برای سلامتی ایجاد خطر کند ... ✅ ✅ ✅